Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krokety z pečeného jehněčího masa

fotka Krokety z pečeného jehněčího masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krokety z pečeného jehněčího masa:

500 g pečeného jehněčího  | 200 g vařené kořenové zeleniny  | 3 vařené brambory  | 1 žemle  | trocha mléka  | 2 vejce  |  sůl  |  hořčice  |  pepř  |  majoránka  |  hladká mouka  | 2 vejce  |  strouhanka  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Krokety z pečeného jehněčího masa:

Maso dvakrát umeleme i se zeleninou, brambory a v mléce namočenou a vymačkanou žemlí. Přidáme vejce, sůl, hořčici, pepř, majoránku a dobře promícháme. Ze směsi připravíme placičky, které obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance a v horkém tuku dozlatova osmažíme. Podává­me s vařenými brambory, bramborovou kaší, popř. dušenou zeleninou.


Fotky receptu Krokety z pečeného jehněčího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krokety z pečeného jehněčího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !