Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krokety ze zelí se sýrovou omáčkou

fotka Krokety ze zelí se sýrovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krokety ze zelí se sýrovou omáčkou:

krotety  | 180 g mraženého špenátu  | 400 g kysaného zelí  | 100 g bílé syrové klobásy  | 6 vajec  |  sůl a pepř  | 150 g strouhanky  |  mušk. oříšek  |  hl. mouka  | omáčka  | 2 lžíce másla  | 3 lžíce hl. mouky  | 250 ml mléka  | 250 ml vývaru  | 200 g eidamu

Postup přípravy receptu Krokety ze zelí se sýrovou omáčkou:

Zelí vymačkáme a nakrájame, přidáme špenát a na troše oleje podusíme. Potom zeleninu rozmixujeme, vytlačíme do ní klobásku, přidáme 4 vejce, sůl, pepř, trošku mušk. oříšku a strouhanku (asi 100 g). Z hmoty tvarujeme krokety asi 8 cm dlouhé, průměr 2,5 cm. Obalíme je v hladké mouce, vejcích a strouhance. Osmažíme je ze všech stran.
Omáčka: na oleji opražíme mouku, přilejeme vývar a mléko a za stáleho míchání povaříme 5 minút. Vmícháme sýr a necháme ho roztéci. Osolíme, opepříme.
Teplé krokety podávame s teplou omáčkou a bramborami.


Fotky receptu Krokety ze zelí se sýrovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krokety ze zelí se sýrovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !