Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kroupová polévka s kuřecím masem a pórkem

fotka Kroupová polévka s kuřecím masem a pórkem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kroupová polévka s kuřecím masem a pórkem:

60 g krup  | 20 g másla  | 1 l drůbežího vývaru  | 250 g kuřecích prsou  |  sůl  |  kajenský pepř  | 250 g pórku  | 2 lžíce sekané pažitky

Postup přípravy receptu Kroupová polévka s kuřecím masem a pórkem:

Kroupy dáme do cedníku a proplachujeme tak dlouho, až je odtékající voda zcela čistá. Dobře je osušíme a za stálého míchání je dáme zesklovatět na rozehřáté máslo.
Zalijeme je vývarem a přivedeme k varu. Přikryté vaříme téměř doměkka.
Mezitím omyjeme prsa pod vlažnou vodou a osušíme je. Přes vlákno je nakrájíme na jemné nudličky. Pórek očistíme a zhruba 2/3 zelené části nakrájíme na jemná kolečka.
Do vývaru s kroupami vložíme maso a pórek. Přivedeme k varu a zvolna vaříme přibližně 15 minut. Osolíme a dobře ochutíme kajenským pepřem. Posypeme pažitkou a horké podáváme.


Fotky receptu Kroupová polévka s kuřecím masem a pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kroupová polévka s kuřecím masem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !