8 filetů mořské štiky
| 2 bílé jogurty
| strouhanka
| miska rozmačkaných kukuřičných lupínků
| citron
| česnek
| sůl
| kmín
| 1 kg menších brambor
| 150 g anglické slaniny
| kopr
| ledový salát
| bylinky (meduňka, bazalka, petržel)
Postup přípravy receptu Křupavá mořská štika:
Rozmačkáme česnek a vmícháme ho do 1 kelímku jogurtu. Plátky ryby pokapeme citronem, osolíme a namočíme do jogurtu. Pak obalíme ve směsi strouhanky a lupínků. Osmažíme na pánvi asi 3-4 minuty.
Opečeme brambory se slaninou a cibulkou. Opečené posypeme koprem. Podáváme se salátem s jogurtovo-bylinkovou zálivkou.
Fotky receptu Křupavá mořská štika:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!