Použité suroviny receptu Křupavé hranolky z pangasia:
300 g pangasia
| 2 lžíce citr. šťávy
| na obalení kukuřičná mouka
| sůl a pepř
| olej
| těstíčko
| 1 lžíce oliv. oleje
| 1 dl šampusu
| 50 g hl. mouky
Postup přípravy receptu Křupavé hranolky z pangasia:
Rybí filety osolíme. Jakmile povolí, nakrájíme je na stejnoměrné hranolky. Vložíme do misky a zakapeme je citronovou šťávou.
V jiné míse rozšleháme mouku se šampaňským vínem a vložíme do něj hranolky z filetů. Přidáme lžíci olivového oleje, promícháme a necháme asi 20 minut rozležet.
Takto rozležené hranolky z rybích filetů lehce smočíme v kukuřičné strouhance a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
Fotky receptu Křupavé hranolky z pangasia:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!