Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Křupavé tvarohové lívanečky

fotka Křupavé tvarohové lívanečky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Křupavé tvarohové lívanečky:

250 g měkkého tvarohu  | 400 ml mléka  | 1 vejce  | 150 g hladké mouky  | 3 lžíce kukuřičných vloček  |  sůl  |  tuk na pečení  |  moučkový cukr  |  vanilkový cukr  |  jemně nastrouhané čokoláda  |  ovoce

Postup přípravy receptu Křupavé tvarohové lívanečky:

Měkký tvaroh rozmícháme s mlékem, žloutkem, solí a nakonec postupně přidáváme prosátou mouku. Hladké, středně husté těsto necháme krátce odpočinout. Pak do něj vmícháme pevně ušlehaný sníh z bílků a kukuřičné vločky. Na nahřáté pánvi potřené tukem pečeme po obou stranách lívanečky, které ještě horké obalíme ve směsi moučkového a vanilkového cukru s nastrouhanou čokoládou. Obložíme čerstvým nebo kompotovaným ovocem a ihned podáváme.


Fotky receptu Křupavé tvarohové lívanečky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavé tvarohové lívanečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !