Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí kari s meruňkami

fotka Krůtí kari s meruňkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Krůtí kari s meruňkami:

500 g krůtích prsíček  | 2 papriky /žluté/  | 2 cibule  | 240 g kompot. meruněk  | 2 lžíce Hery  |  sůl  |  pepř  | 1/2 lžičky kari  | 1/2 lžičky skořice  |  mušk. oříšek  | 2 lžíce hl. mouky  | 1 vejce  | 4 lžíce zakys. smetany  |  petželka

Postup přípravy receptu Krůtí kari s meruňkami:

Maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Papriky také nakrájíme na nudličky a cibuli nakrájíme na jemno. Meruňky slijeme a necháme okapat.

Krůtí maso asi 5 minut opékáme, poté přidáme cibule a papriky a vše společně osmahneme. Koření smícháme s moukou a zaprášíme jí maso. Poté ještě krátce osmahneme a zalijeme asi 160 ml vody. Dusíme na mírném ohni cca 30 minut.

Okapané meruňky přidáme ke kari asi na 20 minut dušení. Vejce rozšleháme se zakysanou smetanou a petrželkou. Odstavíme z plotny, zamícháme do toho vajíčka se smetanou a můžeme podávat.


Fotky receptu Krůtí kari s meruňkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí kari s meruňkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !