Postup přípravy receptu Krůtí maso na jehle s rajčaty a cuketou:
Podle návodu připravíme Knorr Italskou marinádu. Krůtí prsa nakrájíme na asi 2 cm velké kostky a naložíme do 1/2 marinády. Cukety omyjeme, očistíme, nakrájíme na plátky a pokapeme zývající marinádou. 8 špejlí namočíme asi na 30 minut do studené vody. Třešňová rajčata omyjeme a osušíme. Krůtí maso a cuketu vyjmeme z marinády a necháme okapat. Střídavě s rajčaty napichujeme na špejle. Poskládáme vedle sebe na kus alobalu a za občasného obracení grilujeme asi 10 minut. Ke krůtímu masu na jehle podáváme Hellmann's griling Bylinkovou omáčku a bagetu.
Fotky receptu Krůtí maso na jehle s rajčaty a cuketou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!