Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí maso na kari s rýží

fotka Krůtí maso na kari s rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Krůtí maso na kari s rýží:

600 g krůtích prsou  | 60 g másla  | 50 g sekané cibule  | 1 stroužek česneku  | 200 g rýže  | trochu mletého šafránu  | 1 litr vývaru nebo masoxu  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 lžičky kari  | 1/8 l smetany  | 1 ks žloutek  | 50 g krabího masa  |  sůl  |  bílý pepř

Postup přípravy receptu Krůtí maso na kari s rýží:

Krůtí prsa uvaříme v litru osolené vody. Drobně nasekanou cibuli podusíme na másle, přidáme česnek a propranou rýži. Dusíme do sklovita, zalijeme částí horkého vývaru. Na mírném ohni dusíme pod poklicí 20 minut. Z másla a mouky zatím vymícháme jíšku, přidáme kari, zamícháme, zalijeme vývarem a uvaříme hustou omáčku. Uvařené krůtí maso zbavíme kůže, vykostíme a čisté maso nakrájíme na kousky. Ve smetaně rozmícháme žloutek a přidáme do teplé omáčky. Vložíme krůtí a krabí maso, necháme nasáknout, osolíme a opepříme. Do ochucené rýže vmícháme šafrán a osolíme podle chuti.


Fotky receptu Krůtí maso na kari s rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso na kari s rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !