Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí maso s brokolicovou krustou

fotka Krůtí maso s brokolicovou krustou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůtí maso s brokolicovou krustou:

400 g krůtího masa  | 300 g brokolice  | 2 lžíce mandlových lupínků  | 4 lžíce strouhanky  | 2 lžíce rozpuštěného másla  |  sůl  |  mletý pepř  | 200 ml smetany  | 100 g tvrdého sýra  | 1 žloutek

Postup přípravy receptu Krůtí maso s brokolicovou krustou:

Maso nakrájíme na 4 plátky, osolíme, opepříme a na rozehřátém másle opečeme. Pak maso přendáme do pekáčku a přelijeme smetanou. Brokolici nakrájíme na malé kousky, spaříme ji v horké vodě a krátce povaříme v osolené vodě. Poté ji prudce zchladíme studenou vodou, promícháme s nastrouhaným sýrem, máslem a strouhankou, navrstvíme na připravené plátky masa a upečeme dozlatova. Pak maso přendáme na talíř a do horké omáčky ještě zašleháme jeden žloutek. Podáváme s různě upravenými bramborami.


Fotky receptu Krůtí maso s brokolicovou krustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso s brokolicovou krustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !