Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí medailonky v jogurtové marinádě

fotka Krůtí medailonky v jogurtové marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí medailonky v jogurtové marinádě:

4 filety z krůtích prsou  | 1 bílý jogurt  | 1 lžíce provensálského koření  | 3 snítky čerstvého tymiánu  | - mletý černý pepř  | 4 stroužky česneku  | - sůl

Postup přípravy receptu Krůtí medailonky v jogurtové marinádě:

Omyté krůtí filety naklepeme a dobře osušíme papírovým ubrouskem. Potom z nich nakrájíme malé medailonky. Ve větší misce smícháme jogurt s provensálským kořením, tymiánem, pepřem a (prolisovaným) česnekem a osolíme. V této marinádě necháme maso proležet nejméně dvě hodiny uložené v chladničce, ale raději přes noc. Druhý den medailonky grilujeme přibližně 6 až 8 minut z každé strany. Maso také můžeme napíchnout na grilovací jehly střídavě s kolečky cibule a malými kousky papriky a připravit špízy. Jako příloha je nejlepší tmavé pečivo.


Fotky receptu Krůtí medailonky v jogurtové marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí medailonky v jogurtové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !