Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí plátky s omáčkou

fotka Krůtí plátky s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Krůtí plátky s omáčkou:

600 g krůtích prsou  | špetka soli a pepře  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 cibule  | 200 ml vody  | 1 lžička provensálského koření  |  instantní jíška dle potřeby  | 1 lžíce kompotu z červeného rybízu  | 200 ml smetany

Postup přípravy receptu Krůtí plátky s omáčkou:

Krůtí maso nakrájíme na plátky a lehce ho naklepeme. Osolíme, opepříme nejlépe čerstvě namletým pepřem a na olivovém oleji z obou stran zprudka opečeme. Maso vyjmeme.
Cibulku nadrobno pokrájíme, orestujeme na vysmahnutém oleji, vložíme zpět krůtí maso, zalijeme asi 200 ml vody, přidáme provensálské koření a dusíme doměkka. Plátky masa opět vyjmeme a udržujeme v teple.
Omáčku rozmixujeme, zahustíme instantní jíškou, přidáme rybízový kompot, smetanu a necháme přejít varem. Hotové jídlo podáváme nejlépe s neloupanou rýží vařenou s natí libečku.


Fotky receptu Krůtí plátky s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí plátky s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !