Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí prsa na švestkách a pórku

fotka Krůtí prsa na švestkách a pórku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí prsa na švestkách a pórku:

1 kg krůtích prsou  | dle chuti: citronová šťáva  | dle potřeby: olej  | dle chuti: pepř a sůl  | 1 pór  | dle chuti: švestky čerstvé, sušené nebo zavařené ve vlastní šťávě bez cukru

Postup přípravy receptu Krůtí prsa na švestkách a pórku:

Maso přes noc naložíme do oleje s citronem a pepřem. Ráno prudce opečeme maso, přidáme další suroviny a dusíme. Já dávala zavařené švestky a bylo to hned hotové. Sušené švestky se doporučují namočit přes noc (třeba do toho vína) a nebo aspoň spařit horkou vodou a nechat trochu nabobtnat.
Maso lze bez změny chuti nahradit vepřovým, snad i králičím. Kuřecího je škoda, protože omáčka je tak aromatická, že by jeho chuť přehlušila.



Fotky receptu Krůtí prsa na švestkách a pórku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí prsa na švestkách a pórku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles