Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí prsíčka v hořčičné omáčce

fotka Krůtí prsíčka v hořčičné omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí prsíčka v hořčičné omáčce:

4 ks krůtích řízků  |  sůl  |  čerstvá nebo z konzervy rajčata  | 2-3 lžíce hořčice  | 1 lžička mleté papriky  |  olivový olej  | (dle chuti - nemusí být) olivy  | 1 ks cibule  |  bílý mletý pepř  |  česnek  |  petrželka  | 100 g sýr 30%

Postup přípravy receptu Krůtí prsíčka v hořčičné omáčce:

Troubu rozehřejeme na 200°C (180°C na horkovzuch).
Zapékací formu vymažeme, vložíme do ní rajčata i se šťávou (pokud jsou z konzervy) a trochu je pokrájíme. Cibuli a česnek posekáme, olivy nakrájíme na kousky, přidáme cibuli, olivy a česnek. Hořčici smícháme s majonézou a přilijeme trochu vody, aby vznikla krémová hmota. Do masa vetřeme papriku, sůl a pepř. Povrch potřeme hořčicovým krémem, maso položíme do rajčatové omáčky a pečeme asi 20 minut v troubě.

Můžeme posypat strouhaným sýrem a čerstvou petrželkou Podáváme s opečeným nebo vařeným bramborem.



Fotky receptu Krůtí prsíčka v hořčičné omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí prsíčka v hořčičné omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !