Postup přípravy receptu Krůtí řízek plněný celerem:
Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. Křen očistíme a nastrouháme. Šunku nakrájíme na nudličky. Celer na másle podusíme a pak jej smícháme s křenem a křenem.
Z krůtích prsou nakrájíme 4 větší plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Na polovinu plátků navršíme směs z celeru a křenu.
Druhou polovinu plátku přeložíme na náplň, stiskneme a spíchneme špejlemi nebo špikovacími jehličkami.
Takto připravené řízky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a na oleji je zvolna usmažíme.
Plněné krůtí řízky podáváme s bramborovou kaší.
Fotky receptu Krůtí řízek plněný celerem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!