Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.12. 2024
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí řízky v alobalu

fotka Krůtí řízky v alobalu
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí řízky v alobalu:

krůtí prsa  |  olivový olej  |  cibule  |  brambory  |  sůl  |  pepř  | 2 stroužky česneku  |  kari koření  |  polévkové koření  |  drcený kmín  |  sušená a čerstvá bazalka

Postup přípravy receptu Krůtí řízky v alobalu:

Maso nakrájíme na plátky, z oleje, soli, pepře, mletého kmínu, suché bazalky, kari, polévkového koření, nakrájené cibule, prolisovaného česneku a nasekané čerstvé bazalky smícháme marinádu, kterou maso důkladně potřeme a necháme alespoň hodinu odležet. Alobal potřeme marinádou, přidáme brambory nakrájené na tenké plátky, maso, lístek čerstvé bazalky a vše důkladně zabalíme. Krůtí řízky v alobalu pečeme asi 20 minut v troubě vyhřáté na 220° C.


Fotky receptu Krůtí řízky v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí řízky v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles