Postup přípravy receptu Krůtí roláda s kaštany:
Kaštanům nařízneme tvrdou slupku ostrým nožem do kříže a vložíme je asi na 10 minut do dobře vyhřáté trouby. Pak je necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Přidáme strouhanku zvlhčenou mlékem, vejce a nahrubo nakrájené cibulky, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Vykostěné stehno položíme na prkénko kůží dolů, naklepeme ho, osolíme, poklademe plátky slaniny a připravenou kaštanovou směsí. Maso opatrně zavineme, převážeme kuchyňskou nití, posypeme grilovacím kořením, vložíme do pekáčku a poklademe kousky másla. Krůtí roládu podlijeme trochou vody, vložíme do trouby vyhřáté na 210 °C a pečeme asi 90 minut dozlatova. Během pečení maso přeléváme výpekem a podle potřeby podléváme horkou vodou. Z masa odstraníme niť a nakrájíme ho na plátky.