Postup přípravy receptu Krůtí směs s patizonem:
Krůtí směs omyjeme, vložíme do slané vody a spolu s neoloupanou cibulí uvaříme téměř doměkka. Pak přidáme očištěnou a omytou kořenovou zeleninu a dovaříme.
Měkké maso vyjmeme, zbavíme kůže, kostí a nakrájíme na menší kousky.
Patizon oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme 10 minut odpočinout.
Druhou cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Zpěníme ji na tuku, přidáme kostičky patizonu, krátce osmahneme, přidáme krůtí maso, prohřejeme, dochutíme kečupem, prolisovaným česnekem, pepřem a drobně sekanou petrželkou. Nakonec vmícháme sójovou omáčku.
Krůtí směs s patizonem podáváme s rýží.