Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí stehno s portskou omáčkou

fotka Krůtí stehno s portskou omáčkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí stehno s portskou omáčkou:

1000 g krůtího stehna  | 100 g slaniny  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce olivového oleje  | 70 g čerstvého zázvoru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Krůtí stehno s portskou omáčkou:

Stehna na širší straně podélně nařízneme, kost zlomíme v kloubu, aby konec zůstal v užší části stehna. Zbytek kosti vyjmeme. Do otvoru vložíme plátky slaniny. Do pekáče vložíme oliv. olej, kousky másla a na malé kostičky nakrájený zázvor. Upravená stehna osolíme, opepříme a pečeme zvolna při teplotě 170°C asi 80 min. Poléváme výpekem. Hotové podáváme s portskou omáčkou / z portského vína, oleje, vývaru, pomerančové kůry a Solamylu/.


Fotky receptu Krůtí stehno s portskou omáčkou:

Krůtí stehno s portskou omáčkou
Krůtí stehno s portskou omáčkou
Krůtí stehno s portskou omáčkou
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Krůtí stehno s portskou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !