Postup přípravy receptu Krůtí závitky s houbovou omáčkou:
Polovinu másla promícháme s moukou a dáme do chladu. Cibulky dle velikosti řízků nakrájíme na špalíčky. Maso osolíme, opepříme a obložíme vždy plátkem šunky, rozdělíme na ně 1/2 šalvěje, na ni položíme po špalíčku cibulky. Řízky svineme a sepneme.
Do hrnce dáme vodu (zhruba 400ml) a kostky MAGGI Zlatého Houbového bujonu, dáme povařit, dokud se nerozpustí kostky bujonu. Připravený vývar necháme vychladnout.
Mrkev a pórek příčně nakrájíme na kusy, lesní houby a žampiony nakrájíme na plátky. Rozehřejeme olej, krátce na něm opečeme 1/2 zbylé šalvěje a vyjmeme ji.
Závitky opečeme na šalvějovém oleji, vyjmeme a udržujeme teplé. Na šalvějovém oleji opečeme také lesní houby a žampiony. Přilijeme vychladlý vývar z MAGGI Zlatého Houbového bujónu, smetanu, 4 lžíce octa balsamico a vše společně povaříme.
Směs másla a mouky ve vločkách vmícháváme do omáčky, dokud nezhoustne. Pak ji osolíme, opepříme a dochutíme zbylým octem.
Rozehřejeme zbytek másla, podusíme na něm mrkev a pórek a osolíme a opepříme. Krůtí závitky podáváme s houbovou omáčkou, zeleninou a šalvějí.