Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.06. 2025
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařčin rozmar

fotka Kuchařčin rozmar
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuchařčin rozmar:

4 kuřecí prsa a stehna  | 4 velké cibule  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: hladká mouka  | dle potřeby: vejce  | dle potřeby: strouhanka  | dle potřeby: olej na smažení  | 4 porce předsmažených bramborobých hranolků  | 4 sterilované sladkokyselé okurky  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Kuchařčin rozmar:


Z kuřecího masa nakrájíme přes vlákno podlouhlé malé řízečky, naklepeme je, osolíme, obalíme v mouce, vejci a strouhance a ještě jednou ve vejci a na rozehřátém oleji usmažíme dozlatova. Oloupané cibule nakrájíme na silnější kolečka, osolíme, obalíme v mouce, vejci a strouhance a rovněž usmažíme. Hranolky upečeme v troubě na suchém plechu dozlatova, mírně osolíme, promícháme se řízečky a se smaženou cibulí a rozdělíme na nahřáté talíře. Posypeme na kostičky nakrájenou okurkou a ozdobíme petrželkou.



Fotky receptu Kuchařčin rozmar:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuchařčin rozmar
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !