Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.07. 2024
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Pstruh v solné krustě

fotka Kuchařská pohotovost - Pstruh v solné krustě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Pstruh v solné krustě:

pstruh cca 1–1,4 kg (nebo dva menší)  | 3 kg hrubé soli  | 50 g hladké mouky  |  celý barevný pepř  |  voda, limeta, tymián, pažitka, petrželka  |  bazalka

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Pstruh v solné krustě:

Sůl smícháme s moukou, barevným pepřem a za stálého míchání přiléváme vodu, dokud se hmota nezačne lepit. Na plechu uděláme solná lůžka, do kterých položíme pstruhy naplněné kouskem limety a snítkami bylinek, a překryjeme je vrstvou soli. Pečeme na 200 stupňů necelou půl hodinu

Rada:
V této úpravě jsou nejlepší velké ryby (od 1 kg).



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!




Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Pstruh v solné krustě:

Kuchařská pohotovost - Pstruh v solné krustě
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Pstruh v solné
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !