Použité suroviny receptu Kukuřično-bramborové hromádky:
800 g brambor
| 4 lžíce bramborového škrobu
| 2 lžíce sladké smetany
| 2 žloutky
| podle chuti a potřeby kukuřice z konzervy
| sůl
| pepř
| pažitka
| zelenina na ozdobu
Postup přípravy receptu Kukuřično-bramborové hromádky:
Brambory uvaříme. Troubu předehřejeme na 200°C. Brambory rozmačkáme a smícháme se škrobem, smetanou, žloutky, scezenou kukuřicí, solí a pepřem. Nakonec opatrně přimícháme sníh z bílků a nasekanou pažitkou. Na plech s pečícím papírem klademe lžící hromádky, které pečeme asi 20 minut do zlatohněda.
Fotky receptu Kukuřično-bramborové hromádky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!