Použité suroviny receptu Kulajda se zastřeným vejcem:
0,75 l mléko
| 0,5 l smetana
| 350 g brambory
| kopr
| ocet
| 150 g houby
| 10 ks vejce
| 140 g CHEF Bešamel
Postup přípravy receptu Kulajda se zastřeným vejcem:
Brambory uvaříme ve slupce do měkka a oloupeme je. Směs vody a mléka přivedeme do varu a odstavíme. Za stálého míchání nasypeme Bešamel Chef, metličkou rozmícháme a krátce povaříme. Polévku dochutíme Fondorem Maggi, octem a koprem. Do misky na polévku dáme jeden rozpůlený brambor, zalijeme polévkou a přidáme zastřené vejce. Pokapeme koprovým olejem a podáváme.
Fotky receptu Kulajda se zastřeným vejcem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!