Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuře na estragonu se sýrem

fotka Kuře na estragonu se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Kuře na estragonu se sýrem:

8 kuřecích prsíček bez kůže  | 20 g čerstvého estragonu  | 300 g nastrouhaného sýra  | 5 zralých rajčat  | 3 lžíce olivového oleje  | dle chuti: sůl a černý pepř

Postup přípravy receptu Kuře na estragonu se sýrem:

Troubu předehřej na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C. Do každého
kousku kuřete udělejte ostrým nožem dlouhý podélný zářez. Maso podél něj rozevřete a naklaďte v jedné vrstvě do lehce vymaštěného pekáčku nebo zapékací mísy.
Nastouhej sýr. 8 lístků estragonu nech na ozdobu, zbytek jemně posekej a spolu s pepřem vešlehej do sýra. Směs pak lžičkou nanes do zářezů v mase. Rajčata nakrájej na plátky a na každý kousek kuřete položte dva přidej lístek estragonu a zakápněte olejem.
Osol, opepři a vlož na pětadvacet až třicet minut do trouby. Kuře má být propečené, ale ještě vláčné; pokud jej budeš podávat studené, odlijte z pekáče šťávu.



Fotky receptu Kuře na estragonu se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře na estragonu se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !