Postup přípravy receptu Kuře na venkovním grilu:
Začneme ráno tím, že kuřata naporcujeme a všechen česnek rozetřeme se solí. Menší část česneku dáme do misky, kam vlijeme tatarskou omáčku s kečupem a důkladně promícháme. Kuřecí porce ze všech stran silně potřeme větší části rozetřeného česneku a ještě poprášíme paprikou a kari kořením. Vše dáme do chladu a necháme odpočívat do pozdního odpoledne, kdy zažehneme oheň. Nejprve si vytvoříme široké sálající žároviště, nad kterým zavěsíme rošt s kuřecími porcemi - 75 cm nad ohněm. Udržujeme stálý oheň a porce pozvolna opékáme dvě až dvě a půl hodiny. Během pečení je několikrát obrátíme, aby se rovnoměrně propekly. Ke konci rošt trochu snížíme. Hotová kuřata namáčíme v česnekové omáčce, zakusujeme dobrým měkkým chlebem.