Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře po gabrovsku

fotka Kuře po gabrovsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře po gabrovsku:

1 kuře  | 100 g másla  | 500 g cibule  |  sůl  |  estragon  | 1 lžička sladké mleté papriky  | 500 g brambor  | 250 g rajčat  |  masový vývar

Postup přípravy receptu Kuře po gabrovsku:

Kuře naporcujeme, porce osolíme a upečeme na másle. Vyjmeme je a připravíme si omáčku. Na zbylém tuku dozlatova osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, ochutíme ji sladkou mletou paprikou, estragonem, osolíme a podlitou vývarem necháme povařit. Mezitím na troeše tuku podusíme semen zbavená, oloupaná, nakrájená rajčata a zvlášť uvaříme oloupané brambory. Na dno zapékací nádoby dáme na plátky nakrájené vařené brambory, osolíme, na to vložíme vrstvu podušených rajčat a porce upečeného kuřete, zalejeme cibulovou omáčkou a v troubě zapečeme.


Fotky receptu Kuře po gabrovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře po gabrovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles