Vložil: | Madarona |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuře po indicku:
1 kg drůbežího masa
| 1 kelímek bílého jogurtu
| 6 stroužků česneku
| sladká paprika
| cayenský pepř
| sůl
| 2 lžičky kari koření
Postup přípravy receptu Kuře po indicku:
Maso nakrájíme na ploché kousky. Kousky kuřete namažeme směsí z výše uvedených ingrediencí a v misce necháme uležet 24 hodin. Kuře po indicku grilujeme na 250 °C nebo opečeme na pánvi na horkém oleji. Zakápneme vodou nebo smetanou, aby vznikl hustší přeliv.
Fotky receptu Kuře po indicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!