4 kuřecí prsa
| sůl
| 200 g šalotky
| 200 ml vyvaru
| 125 g stouhaného eidamu
| půl svazku tymiánu
| 2 lžíce oleje
| pepř
| 750 g paprik ve všech barevných variacích
| špetka cukru
| 2 lžíce octa balsamico
Postup přípravy receptu Kuře s kůrčičkou:
Kuřecí maso krátce orestujeme v oleji, osolíme a opepříme. Oloupanou šalotku nakrájíme na špalky. Papriky zbavíme jádřince, opláchneme a nakrájíme na kostičky. Troubu si rozehřejeme na 200 °C. Papriky a cibuli vložíme do ohnivzdorné misky a zalité vývarem je asi 10 minut podusíme. Kousky kuřete položíme mezi zeleninu , posypeme sýrem a na najvyšší mřížce necháme 10 minut zapékat. Zeleninu ochutíme octem, solí, pepřem a cukrem. Nakonec celý pokrm posypeme tymiánem.
Fotky receptu Kuře s kůrčičkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!