Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuře se žampiony

fotka Kuře se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře se žampiony:

1 středně velké kuře  | 1 ks cibule  | 90 g másla  | 90 g slaniny  | 800 g těstovin  | 140 g tuku  | 600 g vepřových jater  | 400 g žampionů  |  sůl  |  voda na podlití

Postup přípravy receptu Kuře se žampiony:

Dobře očištěné kuře mírně osolíme na povrchu i uvnitř. Vložíme do pekáče, přidáme máslo, slaninu a zalijeme trochou vody. Za občasného obracení a polévání vypečenou šťávou a podlévání vodou kuře upečeme do zlatova. Měkké upečené kuře vyjmeme ze šťávy.
Těstoviny vhodíme do vařící osolené vody a za občasného míchání uvaříme doměkka (cca 15 minut). Hotové scedíme a dáme do pekáče s výpekem z kuřete. Drobně nakrájenou cibuli usmažíme do růžova na tuku, přidáme na malé kostičky nakrájená vepřová játra a jen krátce orestujeme. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a vše dobře zamícháme a podusíme. Tuto směs smícháme v pekáči s vařenými těstovinami. Pečené kuře naporcujeme, položíme na těstoviny a krátce zapečeme.


Fotky receptu Kuře se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !