Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí čachochbili:
2 kuřata
| 1 sladká smetana
| 1 kyselá smetana
| sojová omáčka
| čínský koření
| máslo nebo olej
| 1 cibule
| česnek
| zázvor
| červená kari pasta
| kari
| vývar z kuřat
Postup přípravy receptu Kuřecí čachochbili:
Vykostíme kuřata, kosti a zbytky (i kůže) uvaříme s kuřecím masoxem, hodně doměkka.
Nakrájíme kuřecí maso na kousky a naložíme do sójovky a čínského koření.
Na oleji osmahneme červenou kari pastu, česnek, zázvor a cibuli.
Přidáme maso a osmahneme. Přidat kari (hodně). Zalít vývarem a vaříme doměkka.
Přidat smetanu dochutit a zahustit jíškou (pokud je třeba).
je to upravený pro naše suroviny
Fotky receptu Kuřecí čachochbili:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!