Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí čtvrtky na pivě s medem

fotka Kuřecí čtvrtky na pivě s medem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí čtvrtky na pivě s medem:

4 kuřecí čtvrtky  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: máslo  | dle chuti: kmín  | dle chuti: med  | 1 dcl piva  | 1-1,5 dcl vody

Postup přípravy receptu Kuřecí čtvrtky na pivě s medem:

Omyté kuřecí čtvrtky osolíme, okmínujeme a vložíme na pekáč vyložený kousky másla. Podlijeme deci vody a deci tmavého piva (může být i víc vody a piva). Na vrchní stranu poklademe také kousky másla, přiklopíme druhým pekáčem a za občasného polívání šťávou pečeme cca 1 hodinu. Ze začátku na 250 °C a potom na 180 °C. Když je kuře pečené, poznáme podle kůrčičky a podle toho, že se maso odděluje od kosti, vezmeme 4 lžíce medu, který necháme rozehřát (já používám mikrovlnku) a polijeme s ním kuře. A znovu pečeme cca 10 minut. Podáváme s novým bramborem a zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Kuřecí čtvrtky na pivě s medem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí čtvrtky na pivě s medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !