Postup přípravy receptu Kuřecí čtvrtky na zelenině pečené v titanovém hrnci:
Kuřecí čtvrtky umyjeme, osušíme papírovou kuchyňskou utěrkou a tučnější kousky okrájíme. Opatrně uvolníme kůži a maso pod kůží osolíme a potřeme pepřovou hořčicí. Necháme alespoň 1 hodinu, lépe však přes noc marinovat.
Mrkev a pórek očistíme, umyjeme a nakrájíme na kolečka. Žampióny oloupeme a nakrájíme na středně velké kousky.
V hrnci rozpálíme olej a 10-15 minut zprudka opékáme kuřecí čtvrtky dozlatova. Každé 2-3 minuty obracíme, aby se kůže nepřipálila. Poté kuřecí čtvrtky vyjmeme z hrnce a na výpeku asi 5 minut restujeme zeleninu. Zlehka osolíme.
Zeleninu dáme stranou na talíř, aby se v průběhu přípravy kuřecích čtvrtek zcela nerozvařila. Kuřecí čtvrtky vrátíme do hrnce, podlijeme vývarem, přidáme kuličky pepře a za občasného podlévání (až nám dojde vývar stačí pouze voda) dusíme pod pokličkou obalenou alobalem asi 1 hodinu. Nakonec přidáme zeleninu a společně podusíme ještě asi 10 minut.
Kombinaci zeleniny lze obměnit dle vlastní chuti.
Podáváme například s kari rýží.