Vložil: | Jaňul |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí dobrota na víkend :
1/2 kg kuřecích prsíček
| 2 hermelíny
| 250 g žampionů
| 200 g anglické slaniny
| 2 větší cibule
| grilovací koření
| sůl, pepř, olej
Postup přípravy receptu Kuřecí dobrota na víkend :
Kuřecí prsíčka lehce naklepeme, posypeme grilovacím kořením (poměrně dost), usmažíme na oleji. Prsíčka klademe jednotlivě na olejem vymazaný plech, navrstvíme níže uvedenou směs, poklademe plátky hermelínu a dáme na chvilku zapéct do trouby (než se rozehřeje hermelín).
Podáváme s opékanými nebo vařenými brambory, oblohou a tatarkou.
Směs: na oleji osmahneme na nudličky nakrájenou slaninu, přidáme a podusíme chvilku žampiony a cibuli. Směs osolíme a opepříme.
Recept není můj vlastní, ale velice mi chutná a je můj oblíbený, proto ho zde přidávám.
Fotky receptu Kuřecí dobrota na víkend :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!