Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí kostky v hořčičné omáčce se zelenou rýží

fotka Kuřecí kostky v hořčičné omáčce se zelenou rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí kostky v hořčičné omáčce se zelenou rýží:

500 g kuřecích řízků  | 100 g hrášku  | 2 šálky rýže  | 1 brokolice  | 1 svazek jarní cibulky  | 1 svazek zelené petrželky  | 1 svazek mrkve  | 2 větvičky čerstvé rozmarýny  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžička dijonské hořčice  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí kostky v hořčičné omáčce se zelenou rýží:

Mrkev očistíme a nakrájíme, brokolici, hrášek a cibulku omyjeme, brokolici rozdělíme na růžicky, cibulku nakrájíme. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm opečeme. Přidáme hořčici, sůl, pepř, rozmarýnu, zeleninu, trochu podlijeme a dusíme 10-15 minut. Půl svazku petrželky opláchneme a nasekáme. Do hrnce nalijeme 2,5 x větší množství vody, než máme rýže, přivedeme k varu, osolíme a přidáme rýži a petrželku, vaříme 20 minut.


Fotky receptu Kuřecí kostky v hořčičné omáčce se zelenou rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí kostky v hořčičné omáčce se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !