Použité suroviny receptu Kuřecí kousky v medové marinádě:
1 ks kuře (v celku)
| 1 menší hrneček sójové omáčky
| 1/2 lžičky mletého zázvoru
| 1 hrnek vody
| Příloha: brambory či salát
| 1 hlavička česneku
| 1 hrneček medu
| 1 lžíce octa (vinného)
Postup přípravy receptu Kuřecí kousky v medové marinádě:
Opláchnuté kuře naporcujeme na 8 dílků.
Nejlépe do uzavíratelné nádoby smícháme všechny ingredience a maso necháme marinovat nejméně 24 hodin v chladu (čím déle, tím lépe).
Poté vyjmeme kousky masa, necháme okapat na mřížce a poté grilujeme po obou stranách dozlatova. Můžeme potírat marinádou. Pozor na med, který se na grilu chytá.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Kuřecí kousky v medové marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!