Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.12. 2024
Dnes má svátek Judita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí křídla načerveno

fotka Kuřecí křídla načerveno
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí křídla načerveno:

1 ks porek  | 10 - 12 ks kuřecích křídel  | 1 lžička cukru  | 2 - 3 lžičky sojové omáčky  | 2 - 3 lžičky vína - bílé  | špetka kmínu  | špetka zázvoru  | špetka glutasolu  |  olej

Postup přípravy receptu Kuřecí křídla načerveno:

Křídla rozdělíme na 3 kousky podle kloubů. Pórek nakrájíme šikmo na tenké nudličky. Důkladně prohřejeme pánev, vlijeme olej, přidáme cukr a mícháme, až zkaramelizuje do tmavohnědé barvy, přidáme kuřecí křídla a mícháme, až se z nich odpaří všechna voda. Přidáme víno, mletý kmín a zázvor se sojovou omáčkou. Chvilku mícháme na ohni a potom křídla zalijeme studenou vodou v takovém množství, aby byla téměř ponořena. Na prudkém ohni vaříme pod pokličkou, až se šťáva téměř odpaří a je hustá. Přidáme glutasol, stáhneme z ohně. Podáváme s rýží, vařenými bramborami nebo houskovým knedlíkem. Část pórku si necháme na ozdobu.


Fotky receptu Kuřecí křídla načerveno:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí křídla načerveno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !