Vložil: | lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí maso s bazalkovou omáčkou:
1 Rama Cremefine na vaření
| 1 balení plechovka krájených žampiónů
| 15 dkg nastrouhaného eidamu
| 4 kuřecí řízky
| dle chuti: drcená bazalka
| 1 špetku steakové koření
| 1 špetku soli
| 1 špetku pepře
| 10 lžiček olivového oleje
Postup přípravy receptu Kuřecí maso s bazalkovou omáčkou:
Naklepeme kuřecí řízky, osolíme a opepříme, prozatím odložíme. Rozpálíme na pánvi olivový olej a naprudko osmažíme nakrájené žampióny, osmahnuté žampióny okořeníme steakovým kořením a ještě minutku osmahneme. Pánev s osmahnutýma žampiónama zalejeme smetanou a na chvíli odložíme. Na rozpáleném oleji si osmahneme kuřecí řízky, které poté už připravíme na talíř. Opět vezmeme pánev s žampiónama a posypeme špetkou drcené bazalky, až nám smetana začne houstnout zasypeme strouhaným sýrem a hotovou omáčkou zalijeme maso. Jako přílohu bych doporučila klasicky hranolky.
Fotky receptu Kuřecí maso s bazalkovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!