Zeleninu očistíme. Menší brokolici rozebereme na růžičky a krátce ji spaříme. Mrkev nakrájíme na kolečka. Cibuli také, ale na silnější kolečka. Malé žampiony rozpůlíme. Kuřecí prsa podle potřeby očistíme a nakrájíme na nudličky.
Každou zeleninu osmahneme samostatně na olivovém oleji. Maso také osmahneme. Na pánvi asi minutu restujeme kari pastu. Přidáme vývar, cukr podle chuti, kokosový krém, rybí omáčku a přivedeme k varu. Zeleninu a maso vložíme do vyhřátého hrnce. Zalijeme je omáčkou a znovu přivedeme k varu. Pak odstavíme podáváme.
Kuřecí na zeleném kari podáváme nejlépe s jasmínovou rýží.
Fotky receptu Kuřecí na zeleném kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!