Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.11. 2025
Dnes má svátek Evžen
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí prsa plněná játrovou nádivkou

fotka Kuřecí prsa plněná játrovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kuřecí prsa plněná játrovou nádivkou:

4 plátky kuřecích prsíček  | 150 g kuřecích jater  | 2 lžíce strouhanky  | 1 ks vejce  |  sůl  |  pepř  | špetka majoránka  | špetka nadrobno nakrájená petrželka  |  Rama Cremefine ke šlehání

Postup přípravy receptu Kuřecí prsa plněná játrovou nádivkou:

Kuřecí prsíčka nařízneme, osolíme, opepříme. Připravíme si nádivku z na kostky nakrájených kuřecích jater smíchaných se strouhankou, vejcem, majoránkou, petrželkou, přidáme sůl a pepř dle chuti. Nádivku vkládáme do kapes vzniklých nakrojením kuřecích prsíček, které pak uzavřeme špejlí nebo můžeme sešít. Prsíčka prudce orestujeme na oleji, aby se nám zatáhla, po té trochu olej slijeme a nalijeme vodu nebo vývar a ještě asi 30 minut dusíme. Pak přidáme do šťávy Ramu a krátce povaříme. Kuřecí prsa plněná játrovou nádivkou podáváme s rýží, hranolkami, opékanými bramborami.


Fotky receptu Kuřecí prsa plněná játrovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsa plněná játrovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !