Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.09. 2025
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí prsíčka s pomerančovým přelivem

fotka Kuřecí prsíčka s pomerančovým přelivem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí prsíčka s pomerančovým přelivem:

4 kuřecí prsíčka  |  špagety  | 3 pomeranče  | 150 ml čerstvé pomerančové šťávy  | 100 ml smetany  | 1 malý pórek  |  kůra z jednoho pomeranče  | 2 polévkové lžíce hladké mouky  |  olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka s pomerančovým přelivem:

Prsíčka lehce naklepejte, osolte a opepřete. V pánvi rozehřejte olej a maso osmažte do zlatohněda. Zaprašte hladkou moukou, zmírněte plamen a zalijte pomerančovou šťávou. Přidejte jemně nakrájený pórek a pomerančovou kůru nakrájenou na tenké proužky. Vařte na mírném ohni asi 5 minut. Pomeranče oloupejte a rozdělte na dílky. Polovinu přidejte do omáčky, krátce povařte a zalijte smetanou. Kuřecí prsíčka dejte na předem uvařené špagety, jednotlivé porce přelijte omáčkou a ozdobte dílky pomeranče.


Fotky receptu Kuřecí prsíčka s pomerančovým přelivem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsíčka s pomerančovým přelivem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !