Postup přípravy receptu Kuřecí ragú v rýžovém věnci s bylinkami:
Rýži vícekrát propláchneme a uvaříme podle návodu. Mezitím omyjeme a usušíme kuřecí maso a nakrájíme z něj tenké proužky. Na pánvi rozpálíme olej a maso v něm ze všech stran přibližně 5 minut opékáme. Přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a spolu s masem chvilku propékáme. Vše zalijeme šlehačkou, promícháme a přibližně 5 minut povaříme. Tymián opláchneme, osušíme, pár lístečků odložíme na ozdobu, ostatní nadrobno posekáme a vložíme do omáčky. Podle chuti osolíme a opepříme. Petrželku nadrobno nasekáme a zlehka vmícháme do uvařené rýži. Trochou oleje vymastíme kulatou formu, naplníme ji horkou rýží, jemně přitiskneme a vyklopíme na nahřátou mísu. Hotové kuřecí ragú pěkně navršíme do středu rýžového věnce a ozdobíme zbytkem tymiánových lístků.