300 g kuřecího masa
| kůži z kuřete
| 150 g kuřecích jater
| 2 ks vejce
| sůl
| půl lžičku pepře
| půl lžičky kari koření
| olej
Postup přípravy receptu Kuřecí ranečky:
Maso a játra nakrájejte nadrobno a chvíli smažte v rozehřátem oleji, přidejte pepř a kari koření, podlijte trochou vody a duste doměka. Hotové osolte. Z kůže si připravte 4-5 přibližně stejně velkých kousků a na ně rozdělte připravenou směs. Každý zabalte, upevněte grilovací jehlou nebo svažte nití a vložte do pekáče vymazaného olejem. Ranečky potřete olejem a pečte je ve vyhřáté troubě asi 20 minut. V průběhu pečení kuřecí ranečky několikrát polijte výpekem, můžete je potřít i rozpuštěným medem.
Fotky receptu Kuřecí ranečky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!