Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 09.09. 2025
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí řízky s lívanečky

fotka Kuřecí řízky s lívanečky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Kuřecí řízky s lívanečky:

4 kuřecí řízky  |  sůl  |  olej  | 1 cibule  |  směs zeleniny /brokolice, mrkev, kukuřice.../  | 200 ml mléka  | špetka soli  | 1 vejce  | 3 lžíce hrubé mouky  |  vegeta  |  sterilované žampiony  | 100 g taveného sýra  | 50 g rostlinného másla  | 150 ml mléka  | 2 lžičky hladké mouky

Postup přípravy receptu Kuřecí řízky s lívanečky:

Z mléka, soli, vejce, mouky a vegety připravíme hladké těsto. Do těsta přimícháme na plátky nakrájené žampiony. Na trošce oleje z těsta upečeme lívanečky. Cibuli orestujeme na másle, přidáme zeleninu, osolíme a udusíme.
Řízky naklepeme, osolíme a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozpálíme olej, řízky nejdřív prudce, potom pomalu osmahneme.
V mléce rozmícháme mouku, směs necháme projít vařem, přidáme máslo, sýr, vegetu a důkladně rozmícháme. Maso podáváme s lívanečky a zeleninou, přelité sýrovou omáčkou.


Fotky receptu Kuřecí řízky s lívanečky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí řízky s lívanečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !