Postup přípravy receptu Kuřecí řízky s žampionovu náplní v trojobalu:
Příprava náplně: na tuku osmažíme očistěné a na plátky nakrájené žampiony. Osolíme je, doplníme strouhankou, zalijeme rozmíchaným vejcem a promícháme. Malé nebo větší kuřecí plátky dotenka naklepeme a osolíme je. Malé řízky poklademe půlkami šunky, čtvrtinou náplně, přikryjeme druhým řízkem a na okraji sepneme párátky nebo sklepneme paličkou na maso. Na větší řízky klademe šunku a náplň jen do poloviny, druhou půlku přehneme a spojíme. Plátky pak obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Vložíme do dobře zahřátého tuku a smažíme po obou stranách. Hotové řízky při vyjímání z pánve necháme okapat. Párátka vyjmeme. Kuřecí řízky s žampionovou náplní podáváme s brambory, bramborovou kaší a se zeleninovými saláty.