Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí špíz s ovocem a opékaným bramborem

fotka Kuřecí špíz s ovocem a opékaným bramborem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kuřecí špíz s ovocem a opékaným bramborem:

600 g kuřecích prsíček  | 150 g anglické slaniny  | 3 nektarinky  | 3 jablka  | 200 g hlívy ústřičné  | 4 větší brambory  | Marináda:  | 1 dl sojové omáčky  | 0,1 dl portského vína  | 1 lžíce grilovacího koření  | 2 lžičky kari  | 1 stroužek lisovaného česneku  | 1 lžička zázvoru

Postup přípravy receptu Kuřecí špíz s ovocem a opékaným bramborem:

Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky. Jablko oloupeme a nektarinky odpeckujeme. Vše nakrájíme na přibližně stejně velké kousky jako kuřecí maso, slaninu na silnější plátky. Takto připravené suroviny napichujeme střídavě na jehlu společně s hlívou ústričnou. Ingredience pro přípravu marinády dobře promícháme a špízy v ní necháme 2-3 hodiny marinovat. Poté je pečeme na grilu. Brambory uvaříme ve slupce na zkus, rozkrojíme na půlky a rovněž opečeme na grilu.


Fotky receptu Kuřecí špíz s ovocem a opékaným bramborem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí špíz s ovocem a opékaným
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !