Použité suroviny receptu Kuřecí steak neznámého lesníka :
600 g kuřecích řízků
| 150 g anglické slaniny
| 4 plátky eidamu
| kelímek smetany
| dle chuti hořčice
| dle chuti kořenící směs divočina
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Kuřecí steak neznámého lesníka :
Z řízků nakrájíme steaky, které lehce naklepeme přes fólii. Potřeme hořčicí a posypeme kořenicí směsí. Připravené maso orestujeme na rozpáleném oleji z obou stran. Slaninu a sýr nakrájíme na stejně velké kousky jako maso. Rozložíme je na maso, podlijeme troškou vody a smetanou. Přiklopíme a necháme sýr roztéct. Poté necháme vyvařit vodu až vznikne krémová omáčka. Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží.
Fotky receptu Kuřecí steak neznámého lesníka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!