Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí stehno s velikonoční nádivkou s popcornem

fotka Kuřecí stehno s velikonoční nádivkou s popcornem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí stehno s velikonoční nádivkou s popcornem:

2 ks kuřecí stehna  | 100 g drůbežích jater  | 50 g slaniny  | 1 ks vejce  | 2 ks housky  | 1 dl mléka  | 1 lžíce mouky  | 2 lžíce strouhanky  | 5 ks vlašských ořechů  |  sůl  |  pepř  |  mladé kopřivy  |  majoránka  |  bylinky  |  popcorn  |  cibulka

Postup přípravy receptu Kuřecí stehno s velikonoční nádivkou s popcornem:

Na rozpuštěné slanině zpěníme sekanou cibulku a vložíme krájená játra. Dusíme do měkka. Na kostky nakrájenou housku zalijeme mlékem s rozšlehaným vejcem, přidáme 2 lžíce mouky, sekanou mladou kopřivu, vlašské ořechy, dušená játra a ochutíme solí, pepřem a majoránkou. Důkladně promícháme a nadíváme pod kůži kuřecího stehna. Stehna poté osolíme z obou stran, posypeme sekanými čerstvými bylinkami a popcornem a pečeme v troubě do zlatova.


Fotky receptu Kuřecí stehno s velikonoční nádivkou s popcornem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí stehno s velikonoční nádivkou s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !