Použité suroviny receptu Kuřecí stehýnka v javorovém sirupu:
2 stroužky česneku
| 60 ml sójové omáčky
| 40 ml omáčky terijaki
| 170 g javorového sirupu
| mořská sůl, pepř
| 8 kuřecích stehýnek ( paliček)
Postup přípravy receptu Kuřecí stehýnka v javorovém sirupu:
Troubu předehřejeme na 180°C. Ve větší keramické misce promícháme všechny suroviny kromě masa. Do vzniklé omáčky dáme kuřecí stehýnka a dobře je v ní obalíme. Pak maso položíme na plech, přikryjeme pečícím papírem a pečeme 40 minut. Čas od času stehýnka obrátíme a sledujeme, jak kůže karamelizuje.
Fotky receptu Kuřecí stehýnka v javorovém sirupu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!