Postup přípravy receptu Kuřecí vývar s celozrnnými těstovinami:
Celozrnné těstoviny si uvaříme zvlášť v malém hrnci, dle návodu na obalu.
Do tlakového hrnce dáme kuřecí maso, všechnu zeleninu vcelku a svazek petrželky svázaný pevně provázkem (trochu petrželky si ponecháme na dokončení polévky). Vsypeme trochu Solčanky a vaříme doměkka. Po uvaření necháme odsát páru, tlakový hrnec otevřeme a přes síto přelijeme vývar do jiného hrnce. Cibuli, česnek i svazek petrželky vyhodíme, mrkev s celerem nastrouháme najemno nebo nahrubo, podle libosti, a vhodíme zpět do polévky. Zelenou petrželku najemno nasekáme a též přidáme do polévky, stejně tak obrané maso. Scezené těstoviny také přidáme a nakonec polévku dle chuti dochutíme Solčankou.